Tjänster Allt inom trädfällning och trädvård

Stubbfräsning

Vi kan ta bort missprydande stubbar med effektiva maskiner, och fräser ner dessa till ungefär tio centimeter under marknivån. Vid en stubbfräsning tar vi även på vårt ansvar att forsla bort alla flisor efter att arbetet är utfört.

Läs mer om stubbfräsning

Trädbeskärning Vi beskär alla buskar och träd

Om ni vill beskära äppelträd, syrén eller körsbärsträd kan vi hjälpa er. Vi utför även trädbeskärning av andra träslag, såsom björk och lönn.

Läs mer om trädbeskärning

Trädfällning

Vi är experter på att utföra avancerad trädfällning och sektionsfällning. Innan vi tar ner träd inleder vi med att inspektera området för att kunna planera vårt arbete så det sker säkert för vår personal och för eventuella närliggande fastigheter.

Läs mer om trädfällning

Gratis hembesök Kontakta oss för att boka tid för ett hembesök

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom en arbetsdag!

Vår personal

Johanna Stenstedt Kundansvarig

Hej! Jag och mina kollegor hoppas du väljer att kontakta oss för att få hjälp!

Vad säger våra kunder? Omdömen från tidigare trädfällningar

Mina svartvinbärsbuskar mådde inte alls bra men tack vare de här duktiga arboristerna får jag mer bär än någonsin tidigare nu. Alla döda kvistar togs bort och arbetet skedde smidigt.

Elin Beskärning av buskar

Anlitade företaget för att ta bort en död björk på tomten. Jobbet utfördes enkelt och snabbt, och precis i enlighet med den offert vi fått på förhand. Väldigt glad för hjälpen, tack!

Gunnar Skoog Trädfällning

Tack för hjälpen med beskärning av våra äppelträd. De ser ut att må så mycket bättre och hela trädgården känns snyggare än tidigare. Vi vill rekommendera företaget till alla som önskar anlita seriösa trädfällare!

Ellinor och Christian Trädbeskärning

Certifikat, försäkringar & samarbetspartners Vi är certifierade för vårt verksamhetsområde