Stubbfräsning

Kunniga inom stubbfräsning i Stockholm

Kunniga inom stubbfräsning i Stockholm

När man har fällt ett träd blir det alltid en stubbe kvar. För en del kan den upplevas som besvärande eftersom den gör att man inte kan så gräsmatta på området och för att få bort den kan ni vända er till oss. Vi har under många år arbetat med att ta bort stubbar hos både privatpersoner och andra fastighetsägare och utför arbetet i hela Stockholm, inklusive Tyresö, Täby och Nacka. Eftersom vi använder oss av en effektiv stubbfräs kan vi på en kort tid fräsa ner stubben så att den inte längre är missprydande på er tomt och vi erbjuder oss utöver det att ta hand om bortforsling av skräpet.

Offert Stubbfräsning

Vi hjälper med både stora och små stubbar

Som trädfällare har vi en bred kompetens och möjlighet att erbjuda heltäckande tjänster inom vårt arbetsområde. När vi anlitas för en stubbfräsning i Stockholm kan våra uppdragsgivare känna sig trygga med att vi tänker på helheten. Vi tar med den utrustning som är nödvändig för arbetet, fräser ner stubben till en bit under markytan så att det blir möjligt att plantera blommor eller så en gräsmatta på området och därefter sköter vi bortforsling av de flisor som uppstår när stubben tas bort.

Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om stubbfräsning

Vad säger våra kunder?

Fick jättefin hjälp med att ta bort en gammal stubbe från en stor ek vi haft på gården. Arbetet började med ett hembesök som kändes tryggt och efter det fick vi en tydlig offert. Vi är tacksamma för hjälpen!

Inga Ejvor G.
Stubbfräsning

På sommarstugan fanns en del stubbar som vi inte längre ville ha kvar när vi skulle så gräsmatta. Stubbarna frästes ner på en dag och alla flisor fick vi behålla som virke till brasan. Riktigt nöjda!

Konrad
Stubbfräsning

Vi köpte en villa och på tomten fanns flera stubbar som de här duktiga trädfällarna fräste bort. Det bästa av allt var att ingenting i hela trädgården skadades! Vi är nöjda med arbetet och rekommenderar dem!

Lina S.
Fräste stubbar

En trygg aktör för stubbfräsning

Certifierade och försäkrade

Hos oss arbetar enbart personal som är utbildad inom sina områden och som tack vare det också har den kompetens som behövs för att utföra en trygg stubbfräsning med ett gott resultat. Anlitas vi av privatpersoner kan vårt pris för stubbfräsning sänkas genom RUT-avdraget, och i de fallen kommer vi dra av subventionen direkt på fakturan. Självklart innehar vi fullständiga försäkringar för att både vår personal och våra beställare skall känna sig trygga under arbetets gång. Vi är måna om att kunna verka som en seriös aktör och värdesätter att kontinuerligt kvalitetsutveckla vårt eget arbete som trädfällare!