Pris trädfällning

Vi skickar ett kostnadsförslag inom en arbetsdag

Få en offert

Vi återkommer med en offert inom en arbetsdag och i den kan du se vårt pris för trädbeskärning eller andra tjänster du behöver vår hjälp med. Våra offerter är alltid förbehållslösa och tydligt specificerade, vilket innebär att du enkelt kan se vad exempelvis vårt arbete har för pris vid trädfällning så att du kan räkna ut ett eventuellt RUT-avdrag.

Begär en fri offert!
+
=
Tack till alla er som skrivit en recension

Omdömen från kunder som fått hjälp av våra trädfällare

Mina svartvinbärsbuskar mådde inte alls bra men tack vare de här duktiga arboristerna får jag mer bär än tidigare nu. Alla döda kvistar togs bort och arbetet skedde smidigt.

Elin
Beskärning av buskar

Anlitade företaget för att ta bort en död björk på tomten. Jobbet utfördes enkelt och snabbt, och precis i enlighet med den offert vi fått på förhand. Väldigt glada för hjälpen, tack!

Gunnar Skoog
Trädfällning

Tack för hjälpen med beskärning av våra äppelträd. De ser ut att må så mycket bättre och hela trädgården är snygg. Rekommenderar företaget till alla!

Ellinor och Christian
Trädbeskärning

Vilken kostnad för trädfällning som kommer vara gällande beror bland annat på hur trädet står samt vilken arbetsmetod som är bäst lämpad. För oss på Trädfällare i Stockholm är det viktigt att kunna hålla ett bra pris för att fälla träd oberoende av om vi anlitas av företag eller privatpersoner och därför är vi noga med att kontinuerligt optimera vår egen verksamhet så att vi kan bli mer kostnadseffektiva. Tack vare att vi själva har tillgång till all nödvändig utrustning som behövs kan vi också hålla ett rimligt pris för stubbfräsning och trädbeskärning och vi hoppas att du väljer att ta kontakt med oss så att vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa dig!

Vi kan allt från att beskära äppelträd till trädfällning

Vill du anlita trädfällare med ett öga för detaljer? Boka oss idag!