Om oss

Lång erfarenhet av trädfällning i Stockholm

Lång erfarenhet av trädfällning i Stockholm

Vårt företag har varit verksamma inom trädvård och arbetat som trädfällare i Stockholm under flera år, vilket har gjort det möjligt för oss att utveckla och kvalitetsgranska vårt eget arbete för att de tjänster vi erbjuder skall motsvara våra kunders önskemål.

Att arbeta som trädfällare innebär mycket mer än att kunna hantera en sektionsfällning. Vi ser det också som en väsentlig del av vår verksamhet att hjälpa till med att beskära syren, äppelträd och övriga växtligheter så att de skall ha rätt förutsättningar för att må bra och kunna växa sig starka. Eftersom vår personalstyrka består av såväl arborister som trädfällare kan vi erbjuda helhetstäckande hjälp inom allt som rör trädvård.

Boka Hembesök

Att välja oss bådar för en säker trädfällning

Vi värnar alltid om säkerhet och kvalitet i vårt arbete, såväl för våra anställdas som för våra kunders skull. Att noggrant planera det arbete vi skall göra, oavsett om det gäller att fälla träd eller beskära körsbärsträd, ser vi som väsentligt för att uppnå de felfria resultat vi alltid strävar efter. Vi ser gärna att du väljer att ta kontakt med oss om du vill diskutera ett projekt eller vill få råd kring vilka åtgärder som är nödvändiga för att trädgården skall må bra!

Certifierad och utbildad personal

Certifierad och utbildad personal

Utöver att vi håller ett bra pris för trädfällning, stubbfräsning och trädbeskärning ligger en av våra främsta styrkor i vår personal. Att anlita oss skall alltid kännas tryggt och eftersom vi enbart anställer trädfällare samt arborister som har en grundlig utbildning och är certifierade kan vi garantera resultat som är fackmannamässigt utförda och håller en hög kvalitet. Vi avslutar aldrig ett arbete förrän våra kunder är nöjda och tack vare att vi kontinuerligt vidareutbildar vår personal håller vi oss uppdaterade om de senaste och säkraste teknikerna inom vårt område.

Begär Offert

Vi är certifierade och försäkrade

Vi är certifierade och försäkrade