Trädfällning

Vi tar hand om trädfällning i Stockholm

Vi tar hand om trädfällning i Stockholm

Vi anlitas flitigt för att utföra en kvalitativ och billig trädfällning runtom i Stockholm, Värmdö, Huddinge och Nacka. En fördel med att anlita oss för arbetet är att vi är noga med att välja metod utifrån den omkringliggande miljön och kan hantera både sektionsfällning och avancerad trädfällning. Såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar är välkomna att ta kontakt med oss när det föreligger ett behov om att fälla träd och man önskar vara säker på att fastigheten eller gräsmattan inte tar skada av arbetet. Vi är dessutom måna om att erbjuda en helhetstäckande tjänst som innebär att vi tar hand om alla delar av arbetet.

Offert Trädfällning

Våra trädfällare arbetar metodiskt

Av erfarenhet vet vi att en trädfällning i Stockholm ofta kan kännas omfattande för en fastighetsägare. Därför har vi valt att utforma vår tjänst så att vi tar ansvar för alla delar av arbetet. Vi kommer inte bara att planera arbetet och ta ner de träd som skall fällas, utan även sköta allt som rör bortforsling av ris och stam. Det går självklart också att behålla träet som ved om våra kunder önskar, men många uppskattar möjligheten att överlåta allt arbete till oss.

Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om trädfällning

Vad säger våra kunder?

Det här är ett pålitligt företag som tar sitt arbete på ett stort allvar och alltid levererar bra resultat. Vi har anlitat dem flera gånger nu för att fälla träd och har aldrig blivit missnöjda

Arne Lindbom
Trädfällning

Vi hade en död ek som sågades ner och vi bad samtidigt om hjälp med beskärning och är väldigt nöjda med vår vackra häck. Offerten var tydlig och att få RUT-avdrag var inga problem.

Elise & Klas
Fällning av träd

Har tipsat flera av mina vänner om de här arboristerna. De sköter sitt arbete felfritt, är trevliga och går igenom alla detaljer som rör jobbet tydligt på förhand. Stort plus för ett bra pris!

Fia i Bromma
Trädfällning

Erfaren personal för trädfällning

Våra certifikat och försäkringar

Som företag är vi noga med att det skall kännas tryggt att anlita oss och därför har vi en heltäckande ansvarsförsäkring som skyddar både våra anställda och våra kunders fastighet samt tomt. Den personal som utför arbetet är utbildad inom området vilket också innebär att de alltid arbetar med säkerhet i åtanke och väljer utrustning som lämpar sig perfekt för ändamålet. Tack vare att vi har tillgång till alla utrustning som behövs, även vid avancerad trädfällning, kan vi också hålla våra kostnader på en bra nivå. Det gör att det pris för trädfällning vi debiterar våra kunder står sig väl i relation till andra aktörer inom vårt område.