“Njut av den unika och utsökta smaken av Ekollonmatad iberisk skuldra Delizius Deluxe 5-5,5 Kg ! Upptäck ett brett utbud av Delizius Deluxe axlar och skinkor som kännetecknas av sin extra kvalitet, sin optimala härdningsperiod och sin utsökta och unika smak, som kommer att glädja de mest krävande av smaklökar!
Delizius Deluxe ekollonmatad iberisk skuldra (50 % iberiskt ursprung) är resultatet av en tradition i skinkproduktion där befolkningens skicklighet har överförts i generationer genom århundraden. Jabugo ligger i Huelva-provinsen (Spanien), i de ojämförbara omgivningarna i Sierra de Arcena och Picos de Aroches naturpark där betesskogar av stenek, korkek och galläpplen dominerar. Områdets unika klimat skapar perfekta förhållanden för rimningsprocessen av den ibericoskinkan. Till skillnad från serrano eller vit skinka kommer bog av ekollonutfodrad gris från ibericogrisar som har uppfötts frigående och huvudsakligen på ekollon.
En produkt med stor internationell prestige och som värderas högt som en gourmet- och delikatessprodukt världen över. Den är tveklöst en verklig lyx för gommen, vilket märks på våra kunders stora tillfredsställelse.
<a target=”"_blank"" rel=““nofollow”” href=““https://deliziusdeluxe.com/"">deliziusdeluxe.com
En traditionell och viktig produkt inom spansk gastronomi som ingår i Medelhavsdieten. Den är berömd över hela världen och är anmärkningsvärd för att vara en del av en balanserad och hälsosam kost. Dess regelbundna konsumtion ger många fördelar och enligt många studier främjar den kardiovaskulär hälsa. Den är också extremt mångsidigt, eftersom det finns många sätt att förbereda den och servera var som helst och när som helst: skivat, kubiskt, i smörgåsar, i kombination med andra livsmedel, vid frukost, lunch, tetid, som aperitif, i måltider, middagar, vid evenemang, firande, fester etc.
- Variation (typ): Iberisk ras (50 %)
- Provence: Jabugo, Huelva bergskedjan (Spanien)
- Uppfödningsmetod: Frigående betesskog med stenek, korkek och gallekar
- Typ av foder: Ekollon, gräs och betesmarker
- Hantverksmässig härdningsmetod: Naturligt torkrum
- Ungefärlig härdningsperiod: 36-48 månader
- Högkvalitativ produkt: Premiumkvalitet
- Presentation (format): Helt stycke
- Vikt ca: 5-5,5 Kg
- Konservering: Förvara på ett kallt, torrt ställe
- Egenskaper: Behaglig och intensiv smak
- Ingrediens: Skinka, salt, socker, antioxidant E-301, konserveringsmedel E-252 och E-250
- Förpackning: Förpackad i plastpåse, bomullsöverdrag och med sladd för upphängning
- Rekommendationer:
- Lägg på en skinkhållare för lämplig skärning
- När du har skurit täcker du det skurna området med en fin skiva fett som har skurits från själva skinkan
- Särdrag:
- Låg salthalt
- Låg kolhydrater
- Källa till omättade fettsyror
- Medelhavsdiet: Balanserad och hälsosam mat
- Hälsofördelar: Kardiovaskulära fördelar
- Högt näringsvärde: Betydande energikälla och vitalitet
- Näringsdeklaration: B-gruppsvitaminer, vitamin D och E, oljesyra, högt biologiskt värde och lättupptagliga proteiner, folsyra, antioxidanter och mineraler (zink, selen, fosfor, magnesium, kalium, hög järnhalt)
- Viktig information: Pata negra valör giltig för alla iberiska fläskaxlar och skinkor från Jabugo